Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Hotelbouwplannen 2016; een vliegende start

Het nieuwe jaar is weer goed van start gegaan: het aantal hotelbouwplannen voor dit jaar zit in een flinke stijgende lijn. Het lijkt daardoor steeds beter te gaan met de hotels. En dit sluit aan bij de positieve berichten in de media over de ontwikkelingen in de hotelwereld.

Alleen al in twee maanden tijd zijn er maar liefst 59 plannen gepresenteerd. Daarbij gaat het om zowel verbouwings- als nieuwbouwplannen. Het grootste deel van deze
plannen staat uitgestippeld voor locaties in de randstad en met name in Amsterdam zullen de hotels als paddenstoelen uit de grond gaan schieten. Dit jaar zullen er alleen al in Amsterdam ruim 2100 hotelkamers bij komen. In onze hoofdstad worden nu al elk jaar zo’n 6.700.000 toeristen geteld. Gemiddeld verblijven de toeristen 2 dagen in een hotel in Amsterdam.

Niet alleen de hotelkamers maar ook de vergaderzalen en-faciliteiten zitten in een flink groeiproces. Dit zie ik ook bij onze hotel-blog-bencom-maart2016Corporate Travel van LookingforBooking. Het aantal aanvragen voor vergaderzalen is in korte tijd flink gestegen.

Onze Corporate Travel van LookingforBooking organiseert voor inmiddels tientallen bedrijven in Nederland de zakelijke hotelovernachtingen en vergaderingen. Waar in voorgaande jaren de focus voor het overgrote deel lag op de hotelkamers zijn ook de vergaderaanvragen in korte tijd een grotere rol gaan spelen.

Ik ben bij LookingforBooking erg benieuwd naar de nieuwe plannen die gerealiseerd zullen worden en hopen onze zakelijke klanten met dezelfde tevredenheid bij deze nieuwe hotels te kunnen gaan onderbrengen.

Door Jessica MekenkampJessica Mekenkamp

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen