Faire Komparatoren, von denen Sie wirklich profitieren
   

Over Bencom Group

De eerste onderneming (Bellen.com) is opgericht in 1998, later volgden Gaslicht.com (2003), LookingforBooking.com (2009) en Poliswijzer.nl (2014). In 2018 is de app Bencompare gelanceerd. In 2024 telt de groep als geheel ca. 55 medewerkers en zeven vergelijkingssites, die vanuit de twee kantoorlocaties in Groningen en Amersfoort worden onderhouden. De Bencom Group voorziet consumenten, instellingen en bedrijven van onafhankelijke en objectieve informatie over de diensten en tarieven op het gebied van telecom, internet, energie, verzekeringen en hotelovernachtingen.

Bezoekers over onze dienstverlening

Logo Poliswijzer.nl
Logo Gaslicht
Logo WechselJetzt

Onafhankelijk en objectief

De onafhankelijkheid blijft te allen tijde gewaarborgd zodat consumenten op ons kunnen blijven vertrouwen. De vergelijkingen zijn dan ook altijd volstrekt objectief. Bencom Group is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf, waardoor aanbieders geen enkele zeggenschap hebben over de activiteiten en de getoonde informatie op de sites.

Bencom Group heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen; in haar vergelijkingen worden ook aanbieders getoond met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen. Daarnaast streeft de Bencom Group ernaar een zo compleet mogelijk beeld van de markt weer te geven door minimaal 95% van het aanbod van een bepaalde markt in haar vergelijkingen op te nemen.

Hoe het allemaal begon

We nemen je mee terug naar het jaar 1998. De destijds 13-jarige Ben Woldring kreeg een schoolopdracht mee naar huis met als doel het maken van een website. Ben besloot een overzicht te maken van verschillende tarieven voor vaste telefonie. Met een boekje uit de bibliotheek “HTML in twintig stappen, hoe maak ik een mooie website?” bouwde Ben de website Bellen.com.

Bencom Group buiten kantoortijden

Maak kennis met ons team

Wij werken dagelijks met een enthousiast team aan onze zeven vergelijkingssites. Dit doen wij vanuit onze twee kantoorlocaties in Groningen en Amersfoort. We zoeken altijd mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen. Bij ons werken? Bekijk onze vacatures.

Verdienmodel

De diensten van Bencom Group zijn volledig gratis voor de consument. In veel gevallen is het voor de bezoeker mogelijk zich direct voor een product of dienst aan te melden. Dit is mogelijk doordat wij bezoekers ofwel direct doorlinken naar de site van de aanbieder of webshop. Of doordat bezoekers zich via de Bencom Aanmeldservice aanmelden. Doordat onze sites voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de markt en op het punt staan zich voor een bepaalde dienst aan te melden, zijn wij voor adverteerders de uitgelezen plek om deze diensten aan te prijzen.

JobsAlle offenen Stellen

Bei der Bencom Group sind wir immer auf der Suche nach Menschen, die unsere Vision, unsere Ambitionen und unsere positive Energie teilen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen