Faire Komparatoren, von denen Sie wirklich profitieren
   

Radio & TV

Im Radio und im Fernsehen wird Bencom und den Seiten regelmäßig Aufmerksamkeit geschenkt. Nachstehend finden Sie eine Auswahl an Ausstrahlungen mit Ben Woldring

Hart van Nederland – Dringende oproep aan het nieuwe kabinet: ‘Gooi btw op energie omlaag’  

Het vormen van een nieuw kabinet lijkt de uitgelezen kans om ook eens een start te maken met het aanpakken van de torenhoge energierekeningen. Vergelijkingssite Gaslicht.com komt met het idee om de btw op de energierekening van 21 procent te verlagen naar 9 procent. Iets wat Stella de Swart, die op bijstandsniveau leeft, uitstekend zou uitkomen: “Iedere euro is er één”.

BNR – Gaslicht.com: Verlaag btw op energie  

Om de druk op huishoudens met torenhoge energierekeningen te verlagen moet de btw op gas en licht van 21 naar 9 procent. Dit zegt CEO Ben Woldring van prijsvergelijker Gaslicht.com. Zijn pleidooi krijgt steun van de Vastenlastenbond en schuldhulpverlenersclub NVVK. ‘Waarom wordt energie gezien als een luxegoed?’ vraagt Woldring zich af.

BNR – Prijsvergelijkers: stap niet over naar andere energieleverancier  

Energieprijsvergelijkers adviseren consumenten om niet over te stappen naar een andere energieleverancier. Normaal gesproken is december juist dé maand om over te stappen, maar dit jaar zit er door de energiecrisis en het daardoor magere aanbod weinig beweging in de markt. De prijsvergelijkers adviseren om niet over te stappen en de kat uit de boom te kijken.

Kassa – Chaos op de energiemarkt. Wat is de oplossing?  

In de afgelopen maand leek het wel een totale chaos op de energiemarkt. De prijzen van vooral gas bereikten een extreme piek en vier energieleveranciers vielen om. Daardoor moeten ruim 100.000 klanten gedwongen overstappen naar een andere maatschappij. En daar krijgen ze te maken met een flinke prijsverhoging.

BNR Digitaal – Gesprek over breedband en 5G  

Steeds meer grote instanties hebben data te over, maar kunnen ze die veilig met elkaar delen? De nieuwe Amsterdam Data Exchange, oftewel AMdEX, schiet te hulp. Deze infrastructuur wordt nu opgezet door onder meer de Universiteit van Amsterdam en het Amsterdam Economic Board.


© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen