Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Besparen op zakelijke hotelnachten met onze zakelijke dienstverlening

Het is de bezoekers op onze hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking.com wellicht niet bekend dat wij ons naast deze consumentenwebsite richten op de zakelijke markt. Achter de schermen organiseert LookingforBooking voor een aantal grote nationale en internationale bedrijven alle hotelovernachtingen en het facturatieproces. Het idee achter de zakelijke dienstverlening is o.a. om bij bedrijven de administratieve rompslomp weg te nemen en ervoor te zorgen dat de bedrijven een overnachtingsprijs krijgen die marktconform (lees: scherp) is.

Wij, de medewerkers van LookingforBooking.com, zagen het al helemaal voor ons: moedeloze administratiemedewerkers van een willekeurig bedrijf met de handen in het haar, enorme stapels hotelfacturen reikend tot aan het plafond die stuk voor stuk betaald en verwerkt moeten worden. De ene werknemer verblijft in een hotel in Groningen, de ander in Geldermalsen en weer een ander in Veere. Een boel werk voor de administratie om de binnenkomende hotelfacturen stuk voor stuk te verwerken. En werknemer Pietje blijkt ook nog eens voor € 140 per nacht in een luxe 4-sterren hotel te hebben overnacht, voor € 40 te hebben gedineerd en voor € 20 aan drankjes genuttigd te hebben. Per dag! Iets te veel van het goede. ,,Hoe kunnen we dit beter reguleren?”, vragen de administratiemedewerker en manager zich af, terwijl ze zich achter hun oren krabben.

Voor bedrijven die kampen met dergelijke administratieve rompslomp en buitensporige hotelkosten komt de zakelijke dienstverlening van LookingforBooking als geroepen. Door maatwerk te leveren en onze kennis van de (online) hotelmarkt lossen wij dergelijke problemen voor bedrijven eenvoudig op. De voordelen van onze zakelijke dienstverlening kort op een rij:

  • LookingforBooking boekt uw hotelovernachting altijd in voor de beste prijs. Dit betekent in principe dat wij hotelovernachtingen nooit inboeken voor een prijs die hoger ligt dan de geldende Best Available Rate (BAR). Dus geen vaste, soms dure, corporate rates, maar dynamische en scherpe hotelprijzen!
  • Eén verzamelfactuur van alle hotelovernachtingen over een bepaalde periode: weg met dat tijdrovende en onoverzichtelijke administratieve werk waarbij alle verschillende hotelfacturen stuk voor stuk betaald en verwerkt moeten worden. Wel zo efficiënt en over- en inzichtelijk.
  • Inzicht in de cijfers: bedrijven kunnen bij LookingforBooking rapportages en cijfers opvragen van de geboekte hotelovernachtingen. Op deze wijze worden bedrijven up-to-date gehouden van de ontwikkelingen en cijfers, en kunnen bedrijven dit beoordelen en zo nodig hierop anticiperen.
  • Maximaal budget: bedrijven kunnen een bepaald overnachtingsbudget instellen, alsmede een budget voor een maaltijd en eventuele andere kosten. Op deze manier worden uitschieters naar boven voorkomen en rijzen de hotelkosten niet de pan uit.
  • Een op maat gemaakte reserveringsportaal: middels een speciaal ontwikkelde reserveringsportaal kunnen werknemers met enkele klikken op basis van budget en beschikbaarheid eenvoudig een specifiek hotel aanvragen.

Behalve bovenstaande voordelen, biedt de zakelijke dienstverlening een klantvriendelijke en professionele service. In een paar jaar tijd is onze zakelijke dienstverlening enorm gegroeid en boeken wij voor miljoenen euro’s aan hotelovernachtingen op jaarbasis. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 050-3695050 of stuur een e-mail naar info@lookingforbooking.com.Jeroen Dijkema

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen