Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Nu online bij Slim: onafhankelijk beladvies van Bellen.com

Slim, het nieuwe merk van KPN voor voordelig bellen thuis, biedt vanaf vandaag onafhankelijk beladvies op www.slimbellen.nl. Bezoekers van de site kunnen het aanbod van Slim eenvoudig en onafhankelijk vergelijken en beoordelen op basis van de bekende Belwijzer van Bellen.com.

Met de Belwijzer kun je eenvoudig de tarieven van Slim vergelijken met alle aanbieders, ook die op de kabel.

Ben Woldring, directeur van Bencom: “De tarieven van de verschillende aanbieders zijn een wirwar. Bellen.com biedt al jaren objectieve en actuele vergelijkingen, want wie de moeite neemt kan veel geld besparen.”

Robin Clements, manager Slim: “Een grote groep in Nederland wil voordelig bellen, zonder abonnementskosten. Met heldere, lage tarieven biedt Slim een uitstekend alternatief voor bellen thuis, ook voor mensen die bijvoorbeeld via de kabel internetten. Met de Belwijzer kunnen ze uit een onafhankelijke bron in één oogopslag de meest voordelige keuze zien. Slim scoort erg goed in deze kostenvergelijking, bovendien krijgen Slim-klanten de betrouwbaarheid die ze van KPN verwachten.”

Slim is bedoeld voor klanten die gemiddeld tot veel thuis bellen, zoals gezinnen. Met Slim heb je voor een vast bedrag per maand 500 of 1000 belminuten. Hiermee kan je bellen wanneer je wilt naar alle vaste nummers in Nederland, met uitzondering van betaalde servicenummers. Klanten met een inbelverbinding kunnen met Slim profiteren van een gratis 2x zo snelle internetverbinding.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen