Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Energiewereld.nl vernieuwd

Energiewereld, één van de Bencom vergelijkingssite voor energieleveranciers, is per 11 maart 2009 compleet vernieuwd. De website is een stuk overzichtelijker gemaakt doordat de structuur, de navigatie en de vormgeving is vernieuwd.

De vorige website was ruim drie jaar oud, na de overname eind 2005. “In drie jaar tijd is er heel wat veranderd. De digitale ontwikkeling in het algemeen en de energiemarkt in het bijzonder heeft bepaald niet stil gestaan en doet dat ook de komende tijd niet”, aldus internetondernemer en eigenaar Ben Woldring, bekend van de vergelijkingssite Bellen.com.

Energiebedrijven buitelen over elkaar heen met uitermate aantrekkelijke aanbiedingen via internet. De besparingen kunnen voor een gemiddeld huishouden oplopen tot zo’n 500 tot 600 euro! Het goed vergelijken van energietarieven is echter niet eenvoudig, vooral vanwege het grote aantal verschillende posten, zoals leveringskosten, meterhuur, vastrecht, netwerkkosten energiebelasting en sinds 1 januari 2009 het capaciteitstarief.

Prijsgarantie leveranciers
Juist vanwege dit feit streeft Energiewereld.nl er naar nog toegankelijker en transparanter te zijn. Zo worden éénmalige en exclusieve actiekortingen duidelijk vermeld. Dit maakt het vergelijken van deze kortingen eenvoudiger. Daarnaast heeft de website een stempel gekregen met een ‘Prijsgarantie leveranciers‘.

Volledig, correct, onafhankelijk en transparant
Bij het bezoeken van een vergelijkingssite gaat het voornamelijk om gemak. Hoe makkelijk kan de bezoeker vergelijken en de informatie vinden die gezocht wordt? En hoe volledig, correct, onafhankelijk en transparant is de website? Om dat te bewerkstelligen biedt de nieuwe Energiewereld.nl met een paar muisklikken gratis direct relevante, actuele, betrouwbare en inzichtelijke resultaten. Op basis van statistieken en de informatie die de website-bezoekers Bencom aanreiken kan dit blijvend verbeterd worden.

Meer zoek- en sorteermogelijkheden
Energiewereld.nl biedt een vrijwel marktdekkende Energievergelijker, met nog meer zoek- en sorteermogelijkheden dan voorheen. Zo kan de bezoeker filteren op contractsduur, prijsconditie, soort stroom/gas, ‘alles op 1 factuur’ en betaalwijze.

Daarnaast is de vergelijker informatief, privacyvriendelijk en maakt het mogelijk de aanmelding direct te voltooien. Uiteraard wordt de site ondersteund door de meest gangbare browsers zoals Internet Explorer en Firefox.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen